Vi fick hjälp att bygga en hundgård

God dagens gott folk, det är så roligt att se att det numera är så många som läser min blogg! Jag tänkte tacka er lite extra genom att skriva ett inlägg som ni länge efterfrågat, nämligen ett rekommendationsinlägg. Jag tänkte tipsa er om företaget Patrik Brink Kakel & Bygg som har hjälp mig inom bygg i Östersund.

Som många av er vet har jag en hund som älskar att vara ute i naturen och leka, dock tycker hon även det är väldigt kul att jaga andra djur vilket har gjort det svårt för mig att ha henne utan koppel på promenader och när hon är ute i trädgården. För att hon ska ha möjligheten att vara ute i trädgården även när vi inte är ute med henne bestämde vi oss för ett tag sedan att bygga en hundgård till henne. På så sätt har hon fri tillgång till att vara ute samtidigt som hon inte kan rymma iväg när hon jagar en fågel eller ekorre. Varken jag eller min sambo är särskilt bra på att bygga så vi valde att ta kontakt med ett företag som jobbar med bygg i Östersund, ett företag som skulle vara villiga att hjälpa oss med det här projektet. Vi framförde våra önskemål om storlek och material, företaget lyssnade på alla våra önskemål och byggde hundgården utifrån det. När de äntligen var färdiga med det och vi fick se resultatet tappade vi våra hakor, resultatet blev mycket bättre än vad vi hade föreställt oss och det var otroligt fint. Det här företaget och deras hjälp inom bygg i Östersund gjorde det möjligt för oss att ha vår hund utomhus utan att oroa oss när vi inte är med henne varje sekund.