Samtalsterapi för dig i Västerås

Ibland kan livet köra ihop sig och då är det skönt att ha någon att prata med. Jag hade aldrig testat samtalsterapi förut, men jag var tvungen att göra något efter en tuff period i mitt liv. Jag hade precis flyttat till en ny stad och kände mig ensam och lite vilsen. Då fick jag tips om samtalsterapi av en vän och bestämde mig för att givetvis testa.

Det handlar inte alltid om djupa samtal, ibland är det bara skönt att få prata av sig. Något som jag också har upptäckt under min samtalsterapi är hur mycket djupare man kan komma varandra, både patient och terapeut. Det är inte alls samma sak som att prata med en vän eller bekant. Med samtalsterapi får man hjälp av någon som är utbildad i att lyssna och samtidigt ställa frågor som får en att tänka till. Jag har verkligen märkt att samtalsterapi har hjälpt mig och vill därför slå ett slag för det. En annan sak som verkligen fick mig att må bra under den där perioden var hunden som jag skaffade. Vi tog långa promenader i naturen och det fick mig att rensa mina tankar. När man har problem blir man egocentriskt och allting kretsar kring en själv. Men med en hund så har man en annan levande varelse att tänka på så då blir inte allt fokus på en själv, det är bra eftersom man trots allt inte är universums medelpunkt. Så vem gick jag till här i Västerås när jag behövde någon att prata med? Det kan du få veta om du klickar på länken, och tveka inte på att kontakta denna kvinna, för hon är mycket bra och kompetent och kunde jag bli hjälpt så kan ni det också. Vänta inte med att ta kontakt, ju förr desto bättre!